Четвер, 18.04.2024, 10:06
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS__________Вітаємо Вас на нашому сайті!
Головна
Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
На відпочинку Ви надаєте перевагу чи для Вас важливо:
Всього відповідей: 328
Головна » 2010 » Квітень » 26 » Туристичне агенство "УСІТА" м.Бердичів
15:48
Туристичне агенство "УСІТА" м.Бердичів

До Львова + по Закарпаттю.

(автобусом турагенства)  

Подаруєте собі незабутнє свято романтики в аристократичному, древньому місті Львові. Ви потрапляєте в місто де поєднання архітектурних стилів різних епох і народів не залишить Вас байдужими.
А ще Ви зможете відкрити для себе Закарпаття - живописний куточок в самому центрі Європи, казково красивий край "зеленого золота": лісів, садів, виноградників, дивовижно живописних гір і долин, багатих цілющими мінеральними джерелами. Тут є багато місць, які подарують незабутні враження на все життя. Вам слід лише захотіти зануритися в пригоди! Заглянути у "морське око" Закарпаття - Синевірське озеро.
---
Програма туру.
День від'їзду . Виїзд з Бердичева або Житомира автобусом турагенства.
---
1 день (субота): прибуття до Львова, Зустріч з гідом, початок екскурсійної програми, пішохідна екскурсія по середньовічному місту. Ви відчуєте себе гостем короля Галіції ? Данила Галицького, увійшовши до гостинно відчинених для Вас міських брам. Перед Вами з'являться: Бернардинський собор і монастир, єврейський квартал і руїни синагоги «Золота троянда», ансамбль Успенської церкви, Королівський і міський арсенал . Домініканський собор, вірменський квартал, де знаходиться Вірменський собор ХІV століття і культурний центр «Дзига». А далі - серце Львова - майдан Ринок і Львівська Ратуша, Римо-католицький собор і Каплиця Боїмів, Костел єзуїтів. Крім того, Вас чекають відвідини італійського дворика і музею «Королівські кімнати», палацу Бандінеллі і Чорного будинку, а також аптека-музей «Під чорним орлом», в підземеллях якої можна відчути себе алхіміком і придбати фірмові ліки - «Залізне вино». Вільний час, обід. 
Переїзд в Пилипець, до водоспаду «Шипіт», падаючи вниз багаточисельними живописними каскадами, він справляє незабутнє враження і чарує погляди туристів. Його води несуть свіжість і прохолоду.  
Переїзд в Міжгір’я. Поселення в готель.

2 день: Сніданок в кафе готелю. Посадка в автобус. 
Переїзд на Синевірський перевал, його висота 1000 м. над рівнем моря. Це найживописніший перевал в Закарпатті, зупинка і фото на пам'ять. 
Переїзд в Національний парк "Синевір". Екскурсія до перлини Карпат - Синевірського озера, прогулянка навколо озера, катання на плотах за бажанням. Обід в Колибі, недалеко від озера.
Переїзд назад в Міжгір'я. Підйом на гору Маківка на крісельному підйомнику, огляд Міжгір'я і його околиць з вершини гори.
Переїзд в Болехів, до унікальних кам'яних утворень - Скель Довбуша, по шляху зупинки біля б’ювету з мінеральною водою «Сойми» і на Вишківськім перевалі 930 м., де проходила лінія оборони «Арпад».
На завершення: Вечеря в колибі «СКЕЛЯ» (жива музика, танцмайданчик) біля Скель Довбуша, де ви зможете спробувати національні страви прикарпатскої кухні. 

Вартість туру:
240гр.  - в автобусі 29місць/ з людини.
250гр.  - в мікроавтобусі 16місць/ з людини. 
У вартість включено: проїзд в комфортабельному автобусі, екскурсійне обслуговування, мешкання в готелі рівня 3*  
в'їзд до водоспаду Шипіт, в Національні парки "Синевір" і "Скелі Довбуша".
У вартість не включено: вхідні квитки в музеї, сніданок, обід, вечеря. Підйомник крісла = 15-20гр.
----
Ліцензія АА.№ 841228
----
     Заявки по телефонах:
4-30-23, 4-30-65. моб. 067-4100092.
--
e-mail: Lider-Tur@mail.ru
www.Ucita.com.ua



Переглядів: 13078 | Додав: skelja | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наша кнопка/лінк

Погода в Болехові

Пошук


.


Petro Kondrat |  Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz